Leende en Leenderstrijp
Draaiorgel ivm 10 jarig bestaan Zorgboerderij de Molenschut

Activiteiten:

Ik ben ondernemer/vereniging in Leende - Leenderstrijp en wil me graag inschrijven voor;

'Lind Mèrt 2021'

Van 15 maart t/m 3 april
opent hier de verkooppagina van 
Lind Mèrt 2021.

Zoekt u hulp of wilt u graag andere helpen waar dit kan? 

Via deze onderstaande link lees je wie wij zijn, wat wij doen en over onze samenwerking met de Welzijnsconsulenten van 'Zorg Cooperatie Graaggedaan', de huisartsenpraktijk in Leende en de 'Dorpsondersteuners in Leenderstrijp'.

Lees hier verder

Draaiorgel Molenschut  (2)
Draaiorgel Molenschut  (8)
Draaiorgel Molenschut  (5)
Draaiorgel Molenschut  (6)
Draaiorgel Molenschut  (7)
Draaiorgel Molenschut  (3)
Draaiorgel Molenschut  (1)
Draaiorgel Molenschut  (4)
Draaiorgel Molenschut  (9)

Orgelmuziek ter ere van 10 jaar zorgboerderij De Molenschut

Dit jaar is het precies 10 jaar geleden dat Zorgboerderij De Molenschut haar deuren opende. Om dat te vieren was er een feestelijke open dag gepland waarbij ook de nieuw gebouwde Kort Verblijf Kamers zouden worden geopend. Helaas gooide corona roet in het eten.


Handen uit de mouwen

In plaats van te feesten stak het team van de zorgboerderij direct de handen uit de mouwen. Toen de gasten nog niet mochten komen, grepen ze de gelegenheid aan om het hele gebouw een grondige schoonmaakbeurt te geven. Daarnaast gingen medewerkers bij de gasten thuis langs om 1 op 1 met hen te wandelen en hun partners van tips en adviezen te voorzien.

Kleinere groepen


Toen de regelingen wat versoepeld werden, waren de gasten weer welkom. Sindsdien draait het team in twee kleinere groepen om zo de onderlinge afstand tussen de mensen zo veel mogelijk te kunnen waarborgen. De gezamenlijke leefruimte van de nieuwbouw wordt tijdelijk ook voor de dagopvang gebruikt.


Draaiorgel

Een groep betrokken Leendenaren vond dat het tijd was om zowel gasten als team eens flink in het zonnetje te zetten. Met fantastische hulp van #TOB en de Kruisvereniging Leende was het mogelijk om op donderdag 20 en vrijdag 21 augustus een heus draaiorgel te laten komen.


Sympathisanten

Onder het genot van een lekker stuk vlaai, geschonken door Bakkerij Van Weert, genoten de gasten van de muziek en de gezellige sfeer. Ook voor het team was er een aardigheidje, mede mogelijk gemaakt door 't Biedermeierke Bloem & Cadeau. Het orgel was afkomstig van RBA verhuur uit Son & Breugel. De actie werd gesteund door Kruisvereniging Leende.


Dankzij de hulp van velen is er met deze activiteit toch even stil gestaan bij het 10 jarig bestaan van de Leendse zorgboerderij. Uit de reacties van alle aanwezigen bleek dat dit zeer op prijs werd gesteld.

Mede mogelijk gemaakt door:

Wil u deze website als app op uw telefoon of tablet?

Druk op de 3 puntjes en selecteer 'toevoegen aan startscherm'.

Copyright 2020
www.leende-R-strijp.nl

Een #TOB website die vanuit de 'Corona crisis' onstaan is, maar wel als doel heeft om ook na deze tijd (maatschappelijk) actueel te blijven.