Leende en Leenderstrijp
Cabaretavond 2020 de Lindse Blaos
Leende en Leenderstrijp

Wil u deze website als app op uw telefoon of tablet?

Druk op de 3 puntjes en selecteer 'toevoegen aan startscherm'.

Verbinden van alles wat over Leende en Leenderstrijp gaat. 

De Lindse Blaos organiseert haar jaarlijkse Cabaretavond


Ondanks het Coronavirus is carnavalsvereniging De Lindse Blaos blij te kunnen melden dat de jaarlijkse cabaretavond toch plaats gaat vinden. Deze zal gehouden worden op zaterdag 26 september 2020 in gemeenschapshuis De Meent. Dit is ons laatste evenement in de Meent voordat gemeenschapshuis de Schammert geopend wordt. 


Op deze avond zullen een aantal bekende tonpraoters aantreden zoals Boy Jansen,  Andy Marcelissen, Hans Verbaarschot en Koop Drost. De muzikale invulling van de avond zal verzorgd worden door de cabaretgroepen “Niks en un bietje” en “Zes Kirre Niks”.


Om aan de maatregelen van het RIVM te voldoen, zullen plaatsen vooraf bepaald worden op basis van registratie. Er zijn dus slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De tafels zullen per tweetallen ingericht worden en er wordt gebruik gemaakt van verplichte looproutes.


Vanaf 20:00 uur beginnen de optredens. De zaal is vanaf 19.00 uur open.

De kaartverkoop start vanaf heden. Kaarten kunnen zowel telefonisch (via nummer 06-22173203) als via e-mail (kaartverkoop@delindseblaos.nl) gereserveerd worden, à € 10,= per stuk. Gelieve bij de bestelling uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.


Bestelde kaarten kunnen helaas niet teruggenomen worden. 

Ophalen van de kaarten kan op zaterdag 26 september 2020 tussen 10.00 uur en 13.00 uur, betaling bij voorkeur per pin, in gemeenschapshuis “De Meent” (Julianastraat 1) in Leende.


Copyright 2020
www.leende-R-strijp.nl

Een #TOB website die vanuit de 'Corona crisis' onstaan is, maar wel als doel heeft om ook na deze tijd (maatschappelijk) actueel te blijven.