Leende en Leenderstrijp
Wie is #TOB
Leende en Leenderstrijp

Leende - R - Strijp is een innitiatief van 'Trots op Blaosdonk' uit Leende

'Trots op Blaosdonk' #TOB is een groep fanatiekelingen uit Leende en Leenderstrijp. Zij hebben het gezamelijk doel om te laten zien wat voor bijzondere en mooie dingen er in onze dorpen, Leende en Leenderstrijp, plaats vinden. 

Op onze 'Trots op Blaosdonk' website (www.leende-r-strijp.nl) proberen we zoveel mogelijk dingen te bundelen die over Leende en/of Leenderstrijp gaan, maar ook zelf kunnen we met eigen berichten komen, met wellicht soms een persoonlijke noot.

Daarnaast willen we de website ook gebruiken voor ieder ander die onze dorpen, Leende en Leenderstrijp, op welke manier dan ook positief in het daglicht wil zetten, door bijvoorbeeld het organiseren van een activiteit of een ander leuk gebeuren in Leende en/of Leenderstrijp. Laat ons dit dus gerust weten.

Het is zeker niet de bedoeling om de zoveelste nieuwssite te worden, juist niet. De bedoeling is om uit dat enorme aanbod items, alles wat over Leende en Leenderstrijp gaat, met elkaar te verbinden tot één overzicht. Iedereen uit Leende en/of Leenderstrijp, ook mensen zonder Facebook, zijn welkom op onze website en kunnen deze berichten lezen. Met altijd een link naar de bron van de informatie, zodat we geen concurent zijn voor eventuele andere nieuwssites, maar juist alle krachten bundelen.

App

Wist jij dat de website zo is ontworpen dat je hem ook als app op je startscherm van je telefoon neer kunt zetten? Je hoeft daarvoor niet eens iets te downloaden uit de appstore. Je drukt rechtsboven op de 3 puntjes en kiest voor 'Toevoegen aan Startscherm'. Je heb nu een 'applink' aangemaakt op je startscherm."(e)R is verbondenheid"
  
Is onze leus van de website. Wellicht niet altijd de makkelijkste naam om te onthouden, maar het typeert wel onze dorpen Leende en Leenderstrijp en de grote verbondenheid die er tussen onze dorpen is. Dat de letter 'R' ons letterlijk verbindt in de naam LeendeRstrijp, is natuurlijk een leuke bijkomstigheid.


Veel plezier op onze website namens het #TOB team!

Wil u deze website als app op uw telefoon of tablet?

Druk op de 3 puntjes en selecteer 'toevoegen aan startscherm'.

Verbinden van alles wat over Leende en Leenderstrijp gaat. 

Copyright 2020
www.leende-R-strijp.nl

Een #TOB website die vanuit de 'Corona crisis' onstaan is, maar wel als doel heeft om ook na deze tijd (maatschappelijk) actueel te blijven.