Leende en Leenderstrijp
In 't Zonnetje #TOB
Leende en Leenderstrijp

Wie zet jij in 't Zonnetje?

Er zijn in Leende en Leenderstrijp veel mensen die vrijwillig een dienst verlenen voor een andere. 'We' vinden dit vaak heel gewoon en dat is ook wel een goed teken en een goede eigenschap.

Maar toch mogen we ons eigen ook best realiseren dat juist deze mensen heel belangrijk en mooi werk doen. Een spreekwoord luidt: "Wij betalen onze vrijwilligers niets. En dat is niet omdat we dat niet zouden willen, maar omdat ze onbetaalbaar zijn!'

En daar slaan we de spijker meteen op de kop. Deze mensen maken het dorp en zorgen voor de verbinden. Vaak wordt er groot gedacht, maar ook 'het pannetje soep' naar de buurman brengen kan al heel belangrijk zijn.

Wil jij nu iemand uit Leende of Leenderstrijp in 't Zonnetje zetten? Stuur dan een kort verhaaltje met wat leuke foto's naar; info@leende-r-strijp.nl

Chris Kersten in 't Zonnetje
LRS Like In 't Zonnetje
Chris Kersten 2
LRS Like
Chris Kersten 1

In 't Zonnetje:
Christ Kersten

In 't Zonnetje; Chris Kersten

Al eerder ontving Christ Kersten uit de Handen van Burgemeester Verhoeven ‘de orde van Oranje Nassau’ en als Gildebroeder van het Gilde St. Catharina en St. Barbara werd hij voorgedragen als zilverdrager, een functie die je moet verdienen. Bij c.v. de Lindse Blaos ontving hij in 2010 ‘de Orde van Verdiensten’ voor zijn hulp bij vele verenigingen.

Ook bij Willem Tell is hij nog altijd een graag geziene gast en al ruim 40 jaar staat hij ook voor deze vereniging klaar!

Christ Kersten (74 jaar) gaat met 'pensioen'. Christ is in 1976 lid geworden bij Willem Tell Leende en ging al vrij snel achter de bar staan om te helpen bij feesten en wedstrijden. Diverse dagen in de week kwam Christ op Den Doel om te zorgen dat alles er netjes uit zag.

Ruim 40 jaar heeft Christ klaargestaan voor de handboogvereniging. Met een warm onthaal en cadeautje hebben de leden van Willem Tell hem op donderdag 2 juli bedankt voor al zijn jaren aan goede hulp.

Christ, ook namens ‘Trots op Blaosdonk’ zeggen wij: “Ook voor ons ben jij #TOB!”

Wil u deze website als app op uw telefoon of tablet?

Druk op de 3 puntjes en selecteer 'toevoegen aan startscherm'.

Verbinden van alles wat over Leende en Leenderstrijp gaat. 

Copyright 2020
www.leende-R-strijp.nl

Een #TOB website die vanuit de 'Corona crisis' onstaan is, maar wel als doel heeft om ook na deze tijd (maatschappelijk) actueel te blijven.